woensdag 18 december 2013

[Gelnagels] Popped Out Nailart

Nu de Kerstdagen steeds dichterbijer komen, wordt er ook steeds meer naar rode kleurtjes en nailarts gevraagd! Vandaag ga ik jullie een rode nailart laten zien met een nailart die lekker opvalt, maar toch subtiel is!

Als basis kies je een kleur uit die je zelf mooi vind. Zilver combineert goed met vele kleuren, dus laat je lekker gaan! Ik gebruikte hier een rode lak met een shimmer finish. 


In het midden van de nagels plakte ik een zilverkleurige rhinestone. Je kunt er ook voor kiezen om een lichtblauwe basis te gebruiken en dan een donkerblauwe rhinestone erop te plakken, deze combi is ook erg mooi!

Met een zilveren striper zette ik rondom de rhinestone vier lijntjes. Net alsof het steentje er dus echt uitspringt! Je kunt ook meerdere lijntjes maken wanneer je dit leuk vind. Het ontwerp was geheel bedacht door de klant, dus ik heb de nailart gemaakt zoals zij het graag wilde.

Hebben jullie al ideeën voor een Kerstnailart?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations