donderdag 26 december 2013

[Nailart] Merry Christmas!

Hoe gek ik ook was op mijn purple glitter party nailart, na het zetten van zo'n 11 setjes nagels in een paar dagen tijd was de nailart niet meer in optimale conditie. Gisterochtend vroeg besloot ik dan ook om snel nog iets anders te bedenken! De nailart bestaat uit drie elementen. De rode french manicure met glitters maakte ik al op kerstavond zodat de basis goed droog zou zijn voor het gestempelde deel. Een deel van de stempels kleurde ik in met een penseeltje en losse nagellak.


Ergens rond de zomer kwam ik een stempelplate met kerstfiguurtjes tegen. Ik besloot hem toen te bestellen met de gedachte: leuk voor Kerst! Bijna was ik de plate vergeten, maar omdat ik last minute nog even iets moest bedenken en ik deze plate weer zag liggen, besloot ik hier iets mee te bedenken! 

De rode french manicure met een laagje glitter van Sally Hansen heb ik als basis gebruikt. Op iedere nagel stempelde ik een ander figuur.
Duim: Gezicht van de Kerstman
Wijsvinger: twee klokjes
Middelvinger: Candycane!
Ringvinger: Rendier
Pinken: Kerstboompjes met sneeuw.

Een aantal stempels kleurde ik met de hand wat extra in. Het hoofd van de Kerstman heeft officieel alleen de belijning. Ik kleurde de baard in, gaf het gezicht wat kleur, maakte een neusje en mondje en maakte de muts rood met een wit dotje. De candycane gaf ik wat witte stukjes en het kerstboompje op de pinken gaf ik wat sneeuw.

Op alle nagels stempelde ik extra wat sneeuwvlokjes om het geheel op te vullen. 

Hele fijne tweede Kerstdag!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations