maandag 16 december 2013

Yes Love - L2 (Leather)

Een tijdje terug kocht ik bij de Tovli een geel lakje van het merk Yes Love waarop stond 'Leather effect'. Geen idee wat dit betekende, dus erg nieuwsgierig gooide ik dit lakje in mijn mandje. Omdat mijn 'te swatchen' bakje nogal uitpuilde, belandde dit lakje ergens achteraan... Inmiddels heb ik deze voor jullie geswatcht!

L2 is een felle gele kleur, niet helemaal geschikt voor de winter. (tenzij je aan Kerststerren denkt, zoals mijn zus suggereerde ;-)). Het aparte aan deze lak is de finish. Op het flesje stond 'leather' maar pas na het uitproberen merkte ik op dat deze lak een effectlak is! Een beetje een grindachtige finish zoals de sandstyle lakken van Essence hebben.


De finish is dus een beetje korrelig, maar niet storend. Ik vond het zelf wel een leuk effect eigenlijk! De lak bracht gemakkelijk aan. Ondanks dat de finish nogal grof lijkt, heb je hier tijdens het aanbrengen geen last van!

Zoals je zelf misschien al hebt opgemerkt: de gele kleur dekt niet optimaal. De meeste gele lakken doen dit niet, daarom is een witte basis aan te raden. Op de swatches hierboven bracht ik twee laagjes aan. Ik vind de kleur zelf fantastisch, net zoals de finish, maar hem dragen in de winter zou ik denk ik niet doen. Wanneer het zonnetje weer begint met stralen pak ik deze lak zeker nog eens uit de kast!

Er bestaat tegenwoordig ook een online shop waar je Yes Love kunt bestellen (ik heb alleen deze lak niet terug kunnen vinden, maar wel vele anderen!): www.yeslove-shop.nl

Wat vinden jullie van felle gele nagellak in de winter? Wat vinden jullie van deze finish? 

1 opmerking:

  1. Ik ben nooit echt een fan geweest van geel en ben dan ook niet zo dol op gele nagellakjes, maar de finish vind ik wel erg tof. Lijkt inderdaad vrij veel op de sand lakjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations