woensdag 25 december 2013

[Gelnagels] Santa's Clothes Nailart

Whoa de tijd vliegt! Vandaag is het alweer de eerste Kerstdag voor dit jaar, voor je het weet is er zo weer een jaar voorbij. Vandaag ga ik jullie een leuke nailart laten zien met kerstoutfits!

De focus van deze nailart ligt echt op de twee nagels met de Kerst outfits. Op de middelvingers een Kerstmannenpak en op de ringvingers een kerstvrouwen outfit!


Op de overige nagels bracht ik met losse glitters een rode french manicure aan. Ik gebruikte hier hele fijne glitters om de french rand niet té opvallend te maken. Wanneer je donkerdere of grovere glitters gebruikt zullen deze ook wat meer opvallen.

De pakjes zelf maakte ik met behulp van nagellakken en stripers. Het kerstvrouwen outfitje heeft als leuk detail een ketting om. Deze ketting maakte ik met een druppelvormige rode rhinestone en witte beads (kleine balletjes). Deze kleine balletjes leg je één voor één op zijn plek en is absoluut geen leuk werk haha! ;-)

Hebben jullie al een gave nailart gemaakt? Foto's mag je altijd delen via mail of via de facebook pagina (zie buttons rechtsboven). 

5 opmerkingen:

  1. Een hele toffe kerst nail art! Vind je ketting erg leuk en super gelukt. Hele fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi gedaan! Wat leuk dat je er een kerstvrouwenoutfit bij hebt gemaakt! Heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh leuk gedaan! Hele fijne kerstdagen gewenst <3

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations