zaterdag 7 december 2013

DA - Million Dollar Shot

Dit lakje van de DA ligt eigenlijk al een tijdje te verstoffen in mijn te swatchen bakje. Zo zonde, want nu ik eenmaal deze lak uitgeprobeerd heb, ben ik toch wel helemaal om! Wat een prachtig kleurtje, vooral ook voor de feestdagen!

Million Dollar Shot is een donkere paarse lak met een shimmer finish. De shimmers zijn wat blauw en zilver van kleur. Dit geeft de lak meteen al iets extra feestelijks.


De lak brengt prima aan en dekt met 2 laagjes. Ik ben zelf wel iemand die van paars houdt en doordat de tint wat donkerder is, is dit lakje tijdens donkere dagen erg mooi! Ook in combinatie met een zwarte outfit staat deze erg chique!

Wat vinden jullie van deze kleur? 

1 opmerking:

  1. Hij ziet er erg mooi uit! Ik heb eigenlijk veel te weinig paarse nagellak!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations