donderdag 19 december 2013

Instagram #51

Goedemorgen allemaal! Na de ietwat aan de korte kant versie van volgende week, ben ik deze week weer helemaal terug met een hoop foto's! Ook Verschoors 'beste kant' komt weer naar voren natuurlijk ;-)! Mocht je graag alle foto's willen bekijken kun je mij volgen via Instagram: @sylvia_nailartcreations

Iets waar ik echt een gruwelijk hekel aan heb... Cadeautjes inpakken! Ik kan het gewoon echt niet, maar eens per jaar moet het gewoon even. Met wat kerstmuziek als achtergrond was het nog wel te doen! Wij vieren verder niets thuis, geen Sinterklaas oid dus wij pakken met Kerst altijd wat extra uit. Dit jaar heb ik geloof ik iets té veel gehaald haha!


Dit soort humor kan ik wel waarderen. Gewoon een simpele kerstmuts bovenop een knuffel van een zwijn zetten. Merry Pigmas!

Verschoor kwam lekker in mijn armen liggen. Ondanks dat hij inmiddels al geen klein kitten meer is, is ie nog steeds ons kleine opdondertje ;-)!

If it fits, I sits. Aldus Verschoor.

De Action heeft tegenwoordig Maybelline en Rimmel nagellakjes voor €2,25 per stuk! Het gaat wel om wat oudere collecties, maar er kunnen best mooie kleurtjes tussen zitten! Ik scoorde deze twee blauwe lakjes!

Ready for Christmas gelnagels!

Poging tot kerststukje maken. Heb het jaren niet meer gedaan omdat het nooit wilde lukken, dit keer is het weer wat leuks geworden! Totdat Blacky aan de takken begon te kauwen -.-'...

Christmas kitty!

Most Charming pic ever. Verschoor ligt half gedraaid waardoor je zijn rug, zijkant en buik kunt zien. Meneertje lijkt wel een klein zwijntje hier ;-)! Maar... wel lekker knuffelbaar natuurlijk!

Afgelopen weekend ging het niet zo goed met Koe. Eten en drinken wilde ie niet meer, zijn vachtje werd vaal en hij werd erg mager. We hebben meerdere pogingen gedaan om in ieder geval wat water naar binnen te krijgen, maar helaas is hij zondagavond vredig in zijn slaap overleden. Koe was bijna 5 en dat is zo'n beetje de gemiddelde leeftijd voor een cavia. Hij heeft een mooi plekje in de tuin gekregen! 

Verschoors andere baasje was even een dagje weggeweest en toen hij terug kwam ging Verschoor zo lief naast hem liggen. Echte liefde dat beessie!

Na een tijdje twijfelen, heb ik toch besloten weer een nieuw caviaatje te nemen. Alle benodigdheden hadden we nog en Blacky miste iets, en ook Stampertje begon een maatje te missen. Zij is natuurlijk geen vervanging voor Koe, maar wel erg welkom in het beestenclubbie! Het heeft een paar uurtjes geduurd, maar toen mevrouw haar koppie omhoog deed kreeg ik meteen het idee om haar Muis te noemen. Maak hierbij kennis met Muis! Blacky vind het geweldig en blijft steeds in de buurt van het hok en ook samen met Stampertje komt het weer helemaal goed!

Saved the best for last! Aanschouw Verschoors meest geweldige foto ever! Deze gaat absoluut aan de muur haha! Ik heb in eerste instantie een kwartier liggen rollen van het lachen en nog steeds kan ik mijn lach niet inhouden wanneer ik deze foto zie! Verschoor zat op schoot te spelen met een touwtje. Ik was wat foto's aan het maken in de hoop een mooie 'charmante' foto te treffen. In plaats van dat, werd het dit. Haha ook prima! Inlijstwaardig! Je tong uitsteken, een vies smoeltje trekken en lekker scheel kijken. Jups Verschoor kan t allemaal!

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan afgelopen week? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations