donderdag 5 december 2013

[Nailart] Gekleurde Zwarte Pieten Mutsen!

5 December betekend natuurlijk: pakjesavond! Wij doen al jaren niets meer met Sinterklaas, maar op mijn stage wordt het natuurlijk gewoon gevierd dus zo ben ik vandaag bezig met surprises in de klas!

Voor deze nailart heb ik alleen maar gebruik gemaakt van de stripers van Max. Een aantal uit de oude collectie (oranje,lichtrood, lila op duim) en de anderen uit de nieuwe collectie (roze, metallic groen). Daarnaast gebruikte ik Sally Hansen - Diamond Strength voor een glitterfinish.


Met de gekleurde stripers heb ik op de tips van mijn nagels de basis van de pietenmutsen getekend en ingekleurd. Dit laat je even goed drogen voordat je verder gaat met de volgende stap!

De kleuren allemaal droog? Dan ga je met een zwarte striper de lijntjes boven de mutsjes maken en zet je alvast één schuin lijntje welke de basis van het veertje wordt. 

Aan dat schuine lijntje ga je allemaal hele korte streepjes zetten, dit wordt uiteindelijk dan een veertje. Ik heb het geheel afgelakt met Diamond Strength voor een leuk glittereffect. Mocht je dit niet leuk vinden kun je een gewone topcoat gebruiken!

Mocht je meer inspiratie nodig hebben, twee jaar terug maakte ik deze schattige Sinterklaasjes op mijn nagels!

7 opmerkingen:

 1. Ah leuk gedaan, en mooi de veren!
  Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Was wel gezellig hoor. Erg druk dat wel! Nu thuis lekker rustig aan doen en vanavond gezellig gourmetten

   Verwijderen
 2. Heel erg leuk! Wat zijn die veren mooi gemaakt! Dit is echt een van de leukste Sinterklaas nail arts die ik heb gezien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah thanks! Moest last minute nog even wat bedenken, maar vind ze zelf ook erg leuk geworden! Superlief compliment

   Verwijderen
 3. onwijs leuk gedaan zeg! Lekker kleurrijk ook

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations