zaterdag 28 december 2013

[Gelnagels] Red Fire Nailart

Aan het begin van deze week liet ik jullie al de silver fire nailart zien. Ik maakte ook nog een andere variant van deze silver fire nailart, de red fire nailart! Het design is ietsies aangepast en ik maakte gebruik van andere kleuren. Op deze manier heb je zo toch weer een compleet andere nailart!

Ik begon deze nailart met een rode crème lak. Ik bracht wat van deze lak aan op een sponsje en maakte zo een gradiënt effect op de nagel. Deze gradiënt liet ik over ongeveer 2/3e van de nagel lopen. 


Met een zwarte striper maakte ik weer de vlammetjes over de gehele nagel heen. Dit keer maakte ik per nagel wat minder vlammetjes, liet ik er wat meer ruimte tussen zitten en zijn de vlammetjes ivm de lengte van de nagel even iets langer!

Wanneer de zwarte lijntjes droog zijn, breng je op de tips van de nagels een klein beetje topcoat aan. Wederom gebruik je een sponsje en wat losse glitters om de tips te voorzien van wat glitter. Ik gebruikte donkere bronzen glitter om het geheel met het rood er chique uit te laten zien! 

Ook deze nailart is erg leuk voor oud&nieuw. Welke variant vind jij het mooist, de zilveren of toch deze rode? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations