zondag 1 december 2013

[Gelnagels] Chique Silver Gradiënt Nailart

Hoe erg ik ook van overdreven drukke nailarts hou, natuurlijk zijn er ook mensen die het liever subtiel zien! Voor degenen die niet zo'n hele vaste hand hebben voor het nailarten, maar wel iets chiques op hun nagels willen tijdens de feestdagen speciaal deze subtiele nailart die ik maakte op gelnagels!

Wil je deze nailart zo snel en makkelijk mogelijk maken? Dan heb je maar twee dingen nodig: Een glitterlak (of losse glitters) en een sponsje. Vind je je eigen nagelkleur niet mooi dan kun je een nude als basis gebruiken. Ik gebruikte op de nagels hierboven een nude als basiskleur.


In de decembermaand mag je lekker uitbundig doen, dus kies vooral een leuke glitter! Zilveren, gouden, rode en groene glitters doen het erg goed tijdens Kerst! 

Je brengt wat van de glitterlak of losse glitters aan op een sponsje en deze dep je over de nagel heen, je kunt zelf bepalen hoe hoog je de gradiënt wilt maken. Gebruik je losse glitters? Zorg er dan voor dat het oppervlak van de nagel waar jij de glitters wilt hebben nat is van de topcoat, anders blijven de glitters niet plakken!

De nailart lak je goed af met een topcoat, in het geval van losse glitters zijn twee laagjes topcoat fijner. Dit omdat losse glitters wat grover aanvoelen en dit kan vervelend zijn!

Wie gaat er zoiets op de nagels uitproberen rond Kerst? 

6 opmerkingen:

 1. Een hele geschikte Nail art voor kerst,
  ik ga deze nagels ook zeker zelf proberen :)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geef je even een mailtje met de link naar je artikel toe wanneer je nailart gelukt is? Ben erg benieuwd!

   Verwijderen
 2. Dit vind ik erg netjes en subtiel voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Ik ben zelf meer van de over the top dingen, maar hou je juist meer van iets rustiger dan is zoiets erg geschikt!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations