vrijdag 13 december 2013

Catrice - You Better Think Pink

De laatste paar dagen zijn er vooral weer wat donkere kleuren lak voorbij gekomen. Vandaag komt daar verandering in, want ik heb weer eens een leuk fel kleurtje uit de kast getrokken! Dit keer laat ik jullie You Better Think Pink van Catrice zien.

You Better Think Pink is een roze lak met een crème finish. In wezen niet heel speciaal of bijzonder, maar soms hoeft iets niet perse zo bijzonder te zijn!


Eigenlijk valt er vrij weinig te vertellen over dit lakje. Je vind de kleur mooi, of absoluut niet. Ik ben geen groot roze fan, maar dit kleurtje staat mij toch wel leuk! De lak dekt met 2 laagjes en brengt prima aan.

Ik kan alleen nog steeds niet goed wennen aan de kwastjes van Catrice, ze lijken wel steeds breder te worden, hebben jullie dit ook? Het kwastje is inmiddels breder dan mijn pinknagel!

 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind de kwastjes ook echt een drama! Maar in deze tijd is deze lak natuurlijk helemaal tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi kleurtje is dit!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations