zaterdag 27 juli 2013

[Review] Catherine Classiclac - Emerald (nr 205)

Het merk Catherine nails heeft tegenwoordig vernieuwde nagellakken. Dit zijn de Classiclac nagellakken en deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik ga vandaag voor jullie het lakje Emerald swatchen en reviewen. Scroll snel omlaag voor meer info!Het ontwerp van de flesjes oogt mooi en chique. De flesjes zijn rond en het dopje heeft een leuk ribbeltjesdesign in een gouden kleur. Het kwastje is lang en smal en vind ik zelf ideaal lakken!

Wauw, wat is deze lak ontzettend mooi! Emerald heeft een mooie turquoise kleur, de finish is jelly maar dekt wel erg goed. De meeste jelly finishes hebben een semitransparante finish, deze dus niet en dekt prima.

De lak brengt ontzettend fijn aan en dekt prima met 2 laagjes. De finish is lekker glossy zoals je kunt zien op deze swatches. Ik heb geen topcoat gebruikt dus de gloss is echt van de lak zelf! 

De classiclac is enkel verkrijgbaar in setjes van 3. Een setje van 3 lakken kost €19,50, omgerekend betaal je dus €6,50 voor 1 lak. Je kunt altijd samen met vriendinnen bestellen, zo heb je alle 3 een mooie nagellak! 

De classiclac Emerald is hier verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations