zondag 7 juli 2013

Nailart: Mysterious

Zondagmiddag betekend weer een nieuwe nailart! Vandaag ga ik jullie een nailart laten zien die er rustig uitziet, makkelijk en snel te maken is! Kijk je mee?

Voor deze nailart heb je maar 3 kleuren nodig. Ik heb een gewone nagellak en twee stripers gebruikt. Je kunt ook drie gewone nagellakken en een nailart kwastje gebruiken uiteraard.
De gebruikte producten:

- Trind-CC136
- Essence-Mysterious Black
- Max-White


Ik heb eerst de gehele nagel gelakt met de mooie groene nagellak van Trind. Dit heb ik goed laten drogen voordat ik de rest van de kleuren aangebracht heb.

Met Mysterious Black heb ik random wat vlakken op mijn nagels ingekleurd. Met de witte striper heb ik een dun lijntje langs de vlakken getrokken om de nailart af te maken. Even aflakken met een topcoat en je bent klaar! 

Dit keer een leuke maar makkelijk te maken nailart, ga jij het ook proberen? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations