maandag 15 juli 2013

Sally Hansen - Calypso Blue

Lakjes van Sally Hansen.. Ik heb er al zoveel over gehoord, maar so far nog geen enkele nagellak van gehad. Tot ik laatst zag dat ze bij de DA drogist een Sally Hansen schap hadden! Vol goede moed ging ik even in het schap kijken tot ik redelijk schrok van de prijs. €11,95 Voor een nagellak, oei, toch niet zo héél goedkoop! Een stukje verder in de winkel lag een apart mandje met lakken voor €2,-, laten daar dan ook nog eens lakken van Sally Hansen inzitten! Het bleek om de lakken uit de herfstcollectie te gaan die de winkel uit moesten en dus voor €2,- mee mochten!


Tegen €2,- voor een lak van bijna €12,- zeg ik geen nee! Het kwastje van de Sally Hansen lakken zijn vrij breed. Dit kwastje vond ik nogal apart, de ene kant is schuin afgesneden en de andere kant niet. Ook vond ik het kwastje vrij stijf, geen soepele haartjes!


Dan de kleur: Whoei! Een mooie felle blauwe nagellak met shimmer finish. Hoezo herfstcollectie? Een perfecte zomerkleur! Het aanbrengen van de lak vond ik persoonlijk minder, het kwastje is echt net iets te stijf waardoor het niet lekker lakt. 

De dekking van de lak viel mij persoonlijk ook iets tegen. Deze nagellak dekte pas na 3 lagen, de substantie was ook erg dun. Vooral voor een nagellak die oorspronkelijk €12,- kost verwacht ik toch echt wel een iets betere kwaliteit! Let trouwens ook altijd op met blauwe nagellakken voor staining, gebruik een basecoat!

Calypso Blue meer voor de herfst of toch voor de zomer?

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations