donderdag 25 juli 2013

Safari - Nr 11M

Bij het lekkere zomerweer van vandaag hoort een lekker opvallend nagellakje! Vandaag kun je de swatches van Safari - Nr 11M zien, wederom een budgetlak die ontzettend mooi is!

Dit lakje van Safari is een lekkere vrolijke nagellak die tussen paars en roze inzit. De lak heeft een fijne shimmer finish die enorm straalt in het zonnetje!


De lakken van Safari hebben nog niet zo'n heel breed kwastje zoals de lakken van Essence en Catrice tegenwoordig hebben. Deze kwastjes zijn nog vrij lang en smal, dit vind ik zelf erg fijn lakken! 

De lak dekt eigenlijk al helemaal met 1 laag. Ik gebruik zelf altijd 2 lagen omdat de finish dan gewoon wat mooier en wat meer shiny wordt! De lak glanst supermooi in het zonnetje!

Welke lak dragen jullie vaak in de zomer?  
Ik heb zelf eigenlijk niet echt een standaard lak, draag altijd nailarts met verschillende kleuren, lekker vrolijk!

3 opmerkingen:

 1. Prachtige kleur! Zelf houd ik ook meer van de wat langere en smallere kwastjes. En het liefst draag ik het hele jaar door glitters over een kleurlak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik draag altijd een nailart of een speciale lak. ik heb zelf een hekel aan hele langekwastjes. ze moeten bij bij ook niet te dun zijn maar esece heeft ze nu wel erg breed ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur. Ik vind smalle kwastjes ook erg fijn werken. Vij sommige merken worden de kwastjes steeds breder en dat vind ik niet altijd fijn. Ik heb smalle nagels en dan is een breed kwastje echt niet altijd fijn.
  Safari lakjes zijn fijne lakken, ik heb er zelf ook een paar.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations