zondag 14 juli 2013

Nailart: Funky Studs!

Klaar voor een lekkere funky nailart? Na het steeds zetten van studs in gelnagels wilde ik mijn eigen nagels ook wel eens mooi maken! 

De nailart is een combinatie van de grijs/roze gradiënt, een zilveren hoekige french en het gebruik van studs. De materialen die ik gebruikt heb zijn:

- Schuursponsje
- La Femme Beauty - White
- Essence - grey't to be here
- DA - nr 103
- Essence - Silver Surfer (striper)
- Studs Action (groot en klein)


Ik ben begonnen met de gradiënt basis. Hier zit eerst een witte basiskleur op, vervolgens heb ik de grijze/roze kleur op een sponsje aangebracht en heb ik de basis gesponst. Hierdoor krijg je een mooie kleuroverloop van grijs naar roze.

Na de gradiënt basis heb ik met een striper de hoekige french manicure los uit de hand getekend. Dit heb ik goed laten drogen. Op mijn ringvingers bracht ik één driehoekige stud aan, deze is vrij groot en steekt uit doordat hij niet meevormt met de nagels, hou hier rekening mee! Op alle punten van de driehoek bracht ik nog een ronde kleine stud aan. Ik heb de studs vastgeplakt met een beetje nagellijm en afgelakt met een topcoat. Op deze manier blijven de studs sowieso 5 dagen goed zitten! Doordat de driehoekige stud groot is zul je wel hier en daar achter blijven hangen, maar daar wen je vrij snel aan!

Wat vinden jullie van deze nailart? Hebben jullie trouwens nog een nailart waar jullie een tutorial van willen zien? Laat het me weten en dan maak ik er werk van :-) 

2 opmerkingen:

  1. Grappig bedacht! Ik had alleen zelf een andere kleurencombinatie gekozen. Maar iedereen zijn eigen mening natuurlijk;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations