vrijdag 5 juli 2013

[Gelnagels] Zomerse Palmbomen

De temperaturen beginnen eindelijk een beetje op te lopen en de zon laat zich weer een beetje zien! Tijd om een lekkere zomerse nailart te laten zien! Deze nailart heb ik gemaakt op gelnagels.

Deze lekkere zomerse nailart bestaat uit een aantal knalkleuren, een lekker shiny strandje en een palmboom. De achtergrond bestaat uit een witte basis. Hieroverheen heb ik verschillende kleuren gesponst. 


De achtergrond heb ik gesponst met een neon geel, neon oranje, rode en blauwe kleur. De achtergrond stelt een soort van zonsondergang voor, het blauw staat voor de zee. Met een gouden glitterlak heb ik de zandstrandjes gemaakt.

Als laatste heb ik met een zwarte striper van Fogan de palmbomen met de hand getekend. Mocht je je nailart graag lang houdbaar willen hebben is het een must om een topcoat te gebruiken. Ik heb de nailart in gel verwerkt waardoor de gel al als beschermlaag dient voor de nailart, dit blijft dan sowieso 2 weken mooi zitten!

Zijn jullie al een beetje in de zomerse stemming? Ik heb vanaf vandaag officieel zomervakantie dus laat die zon maar komen!

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations