donderdag 4 juli 2013

Catrice - Denim Moore

Eindelijk wordt het weer wat mooier weer! Nu ik ook lekker een tuin heb kan ik tenminste op de zonnige dagen lekker buiten zitten, maar ook buiten swatches maken! Lekkere zonnige swatches dus voor vandaag! 

Het lakje die ik jullie vandaag ga laten zien is Denim Moore. De kleur blauw is ontzettend mooi, ik weet ook niet helemaal hoe je deze kleur het beste kan omschrijven!
Denim Moore heeft een hele mooie fijne zilveren shimmer finish. De lak dekt prima met 2 lagen en brengt fijn aan. De kleur is lekker zomers en past overal bij (denk aan kleding, jeans etc!). Een echte aanrader deze kleur!

Wat vinden jullie van Denim Moore? 

4 opmerkingen:

  1. Ik heb hem ook, hij is zooo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb hem ook...idd erg mooi en snel dekkend,makkelijk lakkend

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem ook, ik vind hem echt geweldig! Hij is zelfs leuk met een matte topcoat! haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations