donderdag 18 juli 2013

Instagram #29

Goedemorgen! Weer een nieuwe editie van de Instagram posts! Een post met alle foto's van mijn week, de week kroooooop echt vooruit, maar inmiddels is het bijna zover... ;-) Mocht je alle foto's willen zien kun je me altijd volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.De reden waarom de week zo lang duurt: Vorige week donderdagochtend heb ik rijexamen gedaan en mijn rijbewijs gehaald! Vorige week vrijdag naar het stadhuis gegaan en morgenochtend om 09:15 mag ik hem eindelijk ophalen en autorijden! Zo'n week kruipt dan echt voorbij, wetend dat je je rijbewijs gehaald hebt, maar nog stééds niet mogen autorijden.

Naast nagellak heb ik ook best een schoenentic (wel in een veel mindere mate, maar het aantal schoenen wat ik heb is gem. wat meer dan normaal haha). In mijn vorige huis had ik een ingebouwde kast waar ik al mijn schoenen in kwijt kon. Nu heb ik dus geen kasten meer en zo kocht ik bij de Ikea een stellage om mijn schoenen in op te bergen. De stellage ingericht en op de onderste foto dus al mijn schoenen die nog over zijn (zonder zo'n 4 paar die beneden nog liggen). Conclusie, morgen een ritje naar Ikea en in de tussentijd iets verzinnen om extra planken in de stellage te bouwen!

Via facebook kregen we een oproepje van iemand die niet meer voor haar vogeltje kon zorgen. Mijn opa is gek op vogels en zo gingen we dus naar hem toe met de vraag of hij een extra vogeltje kon onderhouden. Natuurlijk wisten we wel dat hij geen nee zou zeggen en hebben we zondagavond deze kakariki parkiet opgehaald zodat zij een nieuw fijn huisje kon krijgen! We hebben ons rotgelachen toen mevrouw zich ging badderen en mij compleet nat maakte!

Deze week ook weer een aantal leuke nailarts gemaakt. De dame op de laatste foto twijfelt over de mintgroene kleur en dit terwijl het haar hartstikke leuk staat, wat jullie? 

Ondertussen nog wat nailarts op nagelwielen gemaakt. Ik probeer zoveel mogelijk voorbeelden in de salon te hebben zodat er altijd iets te kiezen valt!

Lekker ding met z'n tongetje! 

Zaterdagavond samen met Verschoor films kijken en bankhangen!

Na 3 weken was ik de gellak zat en wilde ik graag iets anders. Ik dacht het er wel af te kunnen weken met remover met aceton maar oh what was I wrong! Het wilde er niet af, dus dat werd vijlen. Let op: don't do this at home! Ik weet precies door de opleiding in de nagels tot hoever ik kan vijlen zonder dat ik de natuurlijke nagel beschadig. Mocht je dit niet weten, koop dan gewoon een flesje pure aceton en week in een badje!

Mijn poging tot een film kijken thuis viel in het water. Geen geduld en na een half uur was ik het zat! (Was trouwens ook geen leuke film haha!).

Zo vlak voordat deze week begon kocht ik nog 3 jurkjes in de sale. Lekker voor het mooie weer!

Stamper en Blacky. Blacky in de voortuin aan het lijntje, mevrouw is inmiddels gechipt en heeft heel snel de neiging om weg te lopen. We proberen dus zoveel mogelijk door de wijk te lopen aan een riempje maar hebben liever niet dat ze los buiten gaat lopen (ze is ook gewoon niet te vertrouwen).

Verschoortje wilt ook steeds erg graag naar buiten op het balkon. Omdat meneer al een paar keer op het randje is gesprongen besloten we dat het balkon maar goed afgedekt moest worden met gaas. Hij heeft nu dus zijn eigen privé balkon waar meneer de hele dag lekker kan klooien.

Dinsdag was het lekker weer, maar niet echt veel zon. We besloten dus lekker te gaan fietsen en zijn zo'n 3 uur onderweg geweest. Tussendoor zijn we even kort gestopt langs het noordzee kanaal om te lunchen.

Kleine schele mafkees! Meneer drinkt ook niet normaal, de meeste katten drinken uit een bakje... Verschoor 'graaft' in zijn waterbak, schudt zijn pootje drie keer uit, dipt hem er opnieuw in en likt zijn pootje af.. Jeah erg normaal om te drinken natuurlijk!

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan deze week? Lekker van het zonnetje genoten ook? 

8 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd met je rijbewijs!
  In 1x? Erg mooie nagels weer!
  Groetjes, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Zowel theorie als praktijk idd in 1x gehaald, mijn dag kon niet meer stuk haha!

   Verwijderen
 2. Kakarikie's zijn zo leuk :p wij hebben er thuis een hele vogelière vol van.

  En gefeliciteerd met je rijbewijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie nail arts! En gefeliciteerd met je rijbewijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Gefeliciteerd met je rijbewijs. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed hoor! In 1x.ik praktijk pas de 6e x....
  nu nog een leuke auto!
  Groetjes, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk dat je je rijbewijs hebt gehaald, gefeliciteerd!
  Wat een leuke foto's weer. Wat goed dat Blacky aan een lijmtje uit mag. De foto's van Verschoor zijn leuk, vooral die met dat tongetje en hoe hij op het balkon tegen het gaas staat. Je nieuwe jurkjes zijn leuk en komen nu vast goed van pas nu het zo warm is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie nagels! Leuke beestjes ook. Waah je rijbewijs gehaald, gefeliciteerd! Lekker over de weg heen crossen (niet letterlijk haha)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations