zaterdag 13 juli 2013

Salon Update #3

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een update plaatste over de salon! Inmiddels is er weer vanalles veranderd en aangepast en begint het steeds meer te worden zoals ik wil! Het is nog niet helemaal af, maar het begint er al aardig op te lijken, kijk je mee?

Laat ik bij het begin beginnen, de laatste keer had ik nog het kleine vierkante tafeltje en de helmer ernaast. Het tafeltje werd gewoon te klein en toen liep ik tegen deze tafel aan. De perfecte afmetingen voor in de salon en ik kom hem ophalen voor een mooi prijsje. Nog steeds ben ik superblij met deze tafel, hij is hoog genoeg zodat er nog een helmer onder past. Hier staan dan ook de gelproducten in die ik vaak gebruik (denk aan gel, primers, tips, lijm, topcoats e.d.!).


Op de roze muur hangen nu een aantal schilderijtjes met nagelfoto's. Ik heb ze een beetje in een speels patroon gehangen zodat ik er later eventueel nog schilderijtjes omheen kan hangen. Ze vallen in ieder geval op want er wordt veel naar gekeken!

Een andere eyecatcher is dit roze hart aan de muur. Deze heb ik gevuld met nagellakjes en valt ook lekker op. Ik zit er nog aan te denken om er nog zo'n roze hart naast te hangen aangezien de rest van de muur nu nog zo wit is...

Naast het raam heb ik nog een klein stukje witte muur. Hier hangt mijn diploma voor de gelnagels en het 'te swatchen' rekje. Hierin staan alle nieuwe lakken die nog op de website moeten verschijnen. Het rekje staat op dit moment propvol, hopelijk kan ik in de vakantie even lekker flink wat wegwerken. Naast het zetten van gelnagels is de salon dus ook meteen mijn werkplek voor de website!

De vorige keer hing er nog een verschrikkelijk gekleurd kleed met knijpers vast voor het raam. Bij mooi weer schijnt het zonnetje immers naar binnen en niets is zo vervelend als de felle zon in je ogen! Inmiddels heb ik een mooi rolgordijn hangen, daarnaast ook meteen een hor voor de deur. Er kwamen teveel vliegen binnen en dit is natuurlijk ook ontzettend irritant!

Het kleine witte tafeltje waar ik eerst aan werkte heeft ook nog een plekje gekregen in de salon. Ik heb er een leuke roze loper overheen gedaan welke past bij de roze muur. Daarnaast staat er een ladekastje (tja de kleur matcht niet helemaal, maar voor nu is dit even hetgeen waar ik het mee moet doen) met stempellakken, 3D nailart en voorraden. Om het wat vrolijker te ogen heb ik losse nagelwielen met kleuren en met nailarts op de tafel gelegd, ook liggen er nog 3 losse tips met nailarts met pareltjes. Daarnaast staan er twee losse foto's en een cupcakehouder met wat losse nagellakken. 

Vooral het laatste gaat nog flink veranderen. Het ladekastje blijft omdat deze gewoon even praktisch is nu. Het rek voor de cupcakes gaat eruit en ik wil een mooi fotoalbum neerleggen met allerlei nailart inspiraties. De nagelwielen met losse kleuren ga ik netjes opstapelen en de nailart voorbeelden blijven verder liggen. 

Zo ziet het geheel er dan een beetje uit. Hier kun je ook goed zien dat de achterste witte muur gewoon net ff te leeg is. Daarnaast ligt er hier en daar nog wat troep wat goed opgeruimd moet worden. Ook de helmers zijn nu proppie vol. Binnenkort dus ook nog een stashupdate! Ik ben trouwens nog wat leuks aan het bedenken voor een winactie, ik heb alleen geen idee wat echt 'leuk' is om als prijs weg te geven. Mocht jij een leuk idee hebben laat het even weten in de comments! :)

Wat vinden jullie ervan so far? 

3 opmerkingen:

  1. Wow, wat ziet het er geweldig uit. Ik wou dat ik in je buurt woonde dan had je mij als klant.
    Succes met je salon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit, vooral die foto's en dat roze hart aan de muur vind ik leuk. Als je nog meer kleur wil, is een kitschy roze kroonluchter aan het plafond misschien een idee ;)
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations