zaterdag 6 juli 2013

[Review] Design Glassware #1

Vandaag ga ik jullie een aantal producten laten zien van Mont Blue, ofwel, Design Glassware. Design Glassware is een webshop gericht op bijvoorbeeld glasvijlen en andere producten ingelegd met swarovski steentjes. Omdat het nogal een aantal producten zijn deel ik de review in tweeën, vandaag het eerste deel!Als eerste een glasvijl. Ik ben persoonlijk meer van kartonnen vijlen omdat deze gewoon beter zijn voor je nagels. Zo'n glasvijl vind ik wel handig voor onderweg wanneer je even snel een haakje hebt kun je dit even bijvijlen. De vijl komt in een mooi suede zakje en heeft een wit/oranje kleur. De vijl is ingelegd met verschillende steentjes, de webshop zelf geeft aan dat het swarovski is. Zelf heb ik grote twijfels hierbij, ik heb meer het idee dat het gewoon nepsteentjes zijn, maar nogmaals hier heb ik verder geen bewijzen voor! Deze vijl kost €10,- en is hier verkrijgbaar.Het tweede product is wederom een glasvijl. Dit is een glasvijl in miniformaat. De kleur van de vijl zelf is kleurloos, ook hier zitten leuke gekleurde steentjes op de vijl. De vorm van deze steentjes vind ik erg leuk! Deze vijl kost €8,- en is hier verkrijgbaar. 

Hierboven nog even de vijlen naast elkaar. De bovenste is de minivijl, de onderste het gewone formaat. Zoals je ziet is de minivijl ongeveer de helft kleiner.

Als laatste een oranje pincet. De pincet heeft twee platte kanten waardoor je makkelijk haartjes kunt vastpakken. Hij werkt prima dus! Op de pincet zitten 5 rode steentjes die van groot naar klein lopen. Op de pincet zitten aan beide kanten steentjes, op de vijlen zitten de steentjes maar aan één kant. De pincet kost €12,00 en is hier verkrijgbaar (alleen in andere kleuren). 

Conclusie: Kwalitatief goede producten! Ik heb al eens eerder een glasvijl uit deze webshop gehad en deze is nog steeds prima qua kwaliteit (is toch al dik een jaar oud!). De steentjes blijven prima op hun plek zitten en laten niet snel los. De webshop komt van origine uit Tsjechië, maar ik had het pakketje al binnen 2 dagen binnen. Lekkere snelle levering ook! 

Benieuwd wat de shop nog meer verkoopt? Neem dan eens een kijkje op www.design-glassware.com

2 opmerkingen:

  1. Deze glasvijl heb ik ook en ik wil hem nooit meer kwijt, echt ideaal. Heb ook een kartonnen vijl erbij, maar het meeste werk doet mijn glasvijl.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations