donderdag 11 juli 2013

Instagram #28

Goedemorgen! De donderdagochtend betekend weer een nieuwe editie van Instagram! Kijk je mee naar de foto's van afgelopen week? Ik ben deze maand trouwens ook met een fotochallenge bezig, mocht je daar de foto's van willen terugzien kun je me volgen via Instagram: @sylvia_nailartcreations.


Precies een week geleden nam ik afscheid van mijn stageklas. Afgelopen vrijdag is voor ons officieel de vakantie begonnen en dat betekend 6 weken vrij. Voor mij iets minder vrij aangezien ik toch nog veel moet doen voor de studie, maar ook ik ga lekker genieten van de mooie dagen! Op de minder mooie dagen ga ik wel focussen op school! Ik had voor alle kinderen uit mijn stageklas een klein cadeautje gemaakt, van een aantal kinderen kreeg ik heel lief ook nog een cadeautje!

Grumpy Cat 2.0

In de fotochallenge kwam het onderwerp 'stars' voorbij. Ik besloot dus een foto van 1 van mijn tattoos te plaatsen omdat hier vallende sterren in zitten. Deze tattoo is eigenlijk altijd bedekt, ik heb hem overig al zo'n 4 jaar!

Het grootste gedeelte van de tuin is allemaal onkruid.. Aangezien we nu vakantie hebben zijn we begonnen met het weghalen van de onkruid. Wat een rotwerk, die wortels zitten verschrikkelijk diep.

Een nailart tussendoor gezet op gelnagels. 

De afgelopen dagen was het steeds zulk mooi weer dat ik deze week voor een neon gele french manicure gegaan ben. Gaaf effect joh!

Ook nog even snel wat zomerinkopen bij de Primark gedaan. Jammer genoeg is het steeds ontzettend druk (zelfs 's ochtends vroeg), dus echt rustig rondkijken zit er niet bij.. Toch wel nog wat leuke dingetjes kunnen vinden!

Mijn beauty! Verschoor kan soms zulke leuke koppies trekken haha, kijk het gezicht op de onderste foto!

Eyecandy in de salon. Tips met verschillende nailart ontwerpjes. Trekt toch best wel aandacht hoor, veel mensen kijken ernaar!


Verschoor heeft nu zijn eigen kattenvolière op het balkon. Nu mag meneer lekker buitenspelen zonder dat we bang hoeven te zijn dat meneer omlaag valt (hij houdt van klimmen). Die laatste foto is zo ontzettend schattig!

Update: Op het moment dat jullie dit artikel vanmorgen gelezen hebben, moest ik afrijden voor mijn rijbewijs. Goed nieuws, in 1x mijn rijbewijs gehaald, whoehoe! Mijn dag kan niet meer stuk! :D

Hebben jullie al vakantie?

6 opmerkingen:

 1. Nou, als eerste gefeliciteerd met het halen van je rijbewijs. Goed hoor :-)
  Die laatste foto van Verschoor is geweldig, net een wild dier hahaha
  Die neonnagels zijn echt top!
  Fijne vakantie! Nog een dikke week, dan vertrek ik naar het zonnige zuiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh die nail arts! Dat is zoo handig gedaan:D gefeli met het behalen van je rijbewijs! Heeft iedereen hem vanochtend behaald ofzo?XD (je bent al de zoveelste vandaag haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha echt waar? 11juli is blijkbaar een lucky day! :-)

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd met het halen van je rijbewijs, wat goed!Je foto's zijn weer super leuk. Wat leuk al die tips die je gemaakt hebt, kan me voorstellen dat ze er graag naar kijken. Je neon nagels vind ik echt geweldig :-).
  Wat heeft Verschoor toch een leuk koppie, heerlijk dat hij nu niet meer van het balkon kan vallen en klimmen. Die laatste foto is super :-)

  Sorry dat ik even niet reageerde, had wat probleempjes met mijn pc.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations