maandag 22 juli 2013

Miss Sporty - Nr 303

Sommige budgetmerken laten mij keer op keer weer versteld staan! Vandaag heb ik een ontzettende leuke lak van Miss Sporty die ik jullie ga laten zien, een lekkere zomerse kleur die tegelijk superbudget is!

Nr 303 is een blauw/groenige kleur nagellak met een metallic finish. Deze swatches zijn in het zonlicht gemaakt, in het zonlicht oogt de lak vrij lichtblauw. Wanneer het wat grauwer is lijkt de lak wat zeegroenig.


Metallic nagellakken hebben eigenlijk altijd wel een wat streperige finish, ook deze lak is ietsie streperig maar wel veel minder dan andere metallic lakken die ik heb. De lak droogt lekker snel (vooral met het warme weer natuurlijk), tegen de tijd dat ik mijn tiende nagel gelakt had kon ik weer beginnen met het tweede laagje op nagel nummer 1!

Deze lak dekt prima met 2 dunne lagen. Deze lak is tevens dezelfde lak die ik als basis gebruikte op mijn cherry blossom pedicure!

Zeg eens eerlijk: Lopen jullie meestal het Miss Sporty schap voorbij omdat het wat kinderlijk oogt? 
Stiekem deed ik dat zelf vaak ook, nu ik ontdekt heb dat er wel ontzettende leuke lakken tussen zitten blijf ik af en toe wel kijken!

7 opmerkingen:

 1. Prachtige kleur. Ik heb 1 Miss Sporty lakje, een oranje, gekregen van mijn moeder en die ga ik van de week proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee ik loop er nooit langs ik vind de nagellak en oogschaduw van Miss Sporty echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke lak heb er zelf een roze van

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Miss Sporty heeft hele mooie kleuren zo nu en dan. Ik heb zelf een mooie gliter roze lak en de duochrome kleurtjes vind ik erg mooi! Ook nog eens betaalbaar:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. margriet kuper22 juli 2013 om 13:11

  mooie lichtblauwe kleur is dit..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik koop welis wat lakjes van miss sporty. ze zien niet zo duur en ik vind de flesjes en kleuren heel leuk. ik heb van miss sporty een rode, zwarte, gele , groene, zilveren, een turquoise of hoe je dat ook scrijft en een blauwe crackle nagellak had een zwarte crackle nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Miss Sporty heeft leuke kleuren en zijn fijne lakjes,ik heb er ook verschillende van, dit vind ik ook een mooi kleurtje

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations