vrijdag 19 juli 2013

[Pedicure] Cherry Blossom Nailart

Een tijdje terug plaatste ik een artikel over verschillende nailarts op teennagels. Ik ben wel iemand die áltijd mijn teennagels gelakt heb, laatst heb ik er zelfs gellak opgedaan. Mijn ene teennagel was helemaal kort ingescheurd door al het stoten en daarom bracht ik er gellak over aan. Dit heeft 3 weken perfect gezeten overigens! Alleen het verwijderen was een drama.. Ik had geen pure aceton in huis dus heb de gellak met de hand weg moeten vijlen (don't do this at home!). Hierdoor zijn de nagelriemen van mijn teennagels niet zo heel mooi meer, maar met regelmatig smeren met olie moet dit wel weer verbeteren!

Na de gellak wilde ik ze dus een beetje vrolijk gelakt hebben vooral omdat het deze week heel mooi weer zou worden. Een Cherry Blossom nailart maakte ik eerder al op mijn vingernagels, maar dit keer wilde ik ze op mijn teennagels maken!


Oke het nailarten op teennagels is een stuk lastiger dan op vingernagels. Sowieso is er nooit een lekkere comfortabele stand waarin je kunt zitten om je teennagels te lakken... Daarnaast is alleen de grote teennagel voorzien van ruimte, de rest moet je proppen. Ik heb de nailart geprobeerd hierop aan te passen. De grote teen heeft een wat uitgebreider takje en de andere nagels een los takje. De kleine teen bevat enkel een los bloemetje. 

Ik ben trouwens echt gewoon verliefd geworden op deze mooie basiskleur! Een hele mooie mintgroen/blauwige shimmerlak van jaja Miss Sporty! Ik zal binnenkort even swatches maken van deze mooie lak! De takjes en de bloesem heb ik gemaakt met stripers en een dottingtool.

Wat doen jullie met de teennagels in de zomer? Ook een leuke nailart, een los kleurtje of gewoon helemaal niets? 

3 opmerkingen:

 1. Oh wat mooi gedaan!
  Toevallig had ik gisteren een inspiratiepost over teennagels nailart, en dit ziet er ook heel leuk uit! Knap gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb net even gekeken en er zaten echt superleuke dingen tussen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations