woensdag 10 juli 2013

[Gelnagels] Kleurrijke French Leopard

Vandaag heb ik weer een leuke nailart voor jullie! Deze nailart heb ik wederom weer gemaakt op gelnagels en dus niet op mijn eigen nagels. 

De nailart bestaat uit een french manicure met schuin omhoog lopend een luipaard ontwerp. Ik heb vrolijke kleuren gebruikt omdat het immers zomer wordt en het tijd wordt voor wat opvallende nagels! 
Ik ben de nailart begonnen met een witte french manicure. Met een gele, blauwe, rode en oranje lak heb ik vervolgens vlekken getekend. Met een zwarte striper heb ik de vlekken omlijnd zodat deze op een luipaard vlek lijken, vervolgens heb ik nog random wat zwarte stipjes gezet om de nailart af te maken. 

Kleurrijke luipaardprint of toch liever een standaard bruine luipaardprint? 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind dit er ook heel leuk uitzien! Dit is weer eens wat anders dan de standaard kleuren, en ook meteen daardoor erg zomers.
    Ik vind het ook leuk dat de print doorloopt over de nagel :-) Mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations