maandag 9 september 2013

Essence - Miss Universe

Vandaag ga ik jullie een hidden beauty laten zien! Deze nagellak doet zich voor alsof hij niet mooi is, maar bij het juiste aantal lagen komt er echt een beauty tevoorschijn! Benieuwd naar deze lak? Scroll dan snel verder voor de swatches!

Ik heb het dit keer over Miss Universe. Deze lak is niet een nieuwe lak uit deze collectie, maar is halverwege als nieuw verschenen. De lak ziet er in het flesje al als een beauty uit. Een donkerblauwe kleur met een mooie shimmer finish.


De lak in het flesje zag er echt prachtig uit. Behoorlijk teleurgesteld was ik dan ook bij het aanbrengen van de eerste laag. Supersheer, weinig kleur en wég die prachtige shimmer! Ik hoopte dat dit gefixt zou zijn bij laagje nummer 2, maar ook bij deze laag zag de lak er lang niet mooi uit. Ik begon de moed al op te geven en kreeg het idee dat deze lak misschien geschikt zou zijn over een andere basiskleur heen...

Ik besloot nog één laagje aan te brengen voordat ik het opgaf. Bij het aanbrengen van laag 3 begon de lak er eindelijk mooi uit te zien! De kleur kwam nu goed over en de shimmers vielen goed op. Hehe! 3 Laagjes, maar het was het helemaal waard!

Hebben jullie Miss Universe al? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations