maandag 30 september 2013

Catrice - Nickel Minaj

Het leukste van het merk Catrice vind ik zelf toch altijd wel de namen die de lakken krijgen. Veel lakken zijn vernoemd naar artiesten en de naam is dan iets vervormd naar iets wat 'grappig' klinkt. Zo ook bij deze lak. De lak is vernoemd naar Nicki Minaj (niet mijn smaak qua muziek, geen idee ook of ik haar naam goed schrijf) en vervormd naar 'Nickel Minaj'.

Nickel Minaj is een zilveren nagellak met een foil finish. De meeste foil/metallic nagellakken zijn best streperig, maar deze lak valt reuze mee. Een pluspuntje dus!


Een minpuntje van mijn lakje is toch wel het scheve kwastje. Mijn kwastje stond helemaal scheef naar rechts gebogen waardoor lakken toch echt een stuk lastiger gaat. Normaal gesproken controleer ik de kwastjes altijd in de winkel, denk dat ik dat deze keer helaas vergeten was. Een tip dus: Check altijd even het kwastje/flesje op gebreken!

De lak dekt verder prima met 2 lagen. Zilveren lakken zijn erg leuk om verschillende nailarts op te dragen, ook als french manicure is deze kleur erg leuk!

Wat vinden jullie van zilverkleurige nagellakken? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations