zondag 29 september 2013

[Gelnagels] Red Gradiënt Flowers

Als tweede artikel voor vandaag heb ik natuurlijk weer een leuke nailart voor jullie! Vandaag weer een nailart die ik maakte op gelnagels. Een leuke rode gradiënt met bloemen, want bloemen doen het in een nailart eigenlijk altijd wel goed!

De basis van deze nailart is dus een rode gradiënt. Ik heb drie verschillende rode kleuren gebruikt. Een lichte rood van Essie, een medium rood van Sally Hansen en een hele donkere rode lak van Essie. 


Ik ben eerst begonnen met de nagels voorzien van de lichte rode kleur (dus de hele nagel). Vervolgens heb ik op een sponsje de drie rode kleuren onder elkaar gelakt. Deze heb ik gesponst over de nagels om de gradiënt te creëren.

Als laatste heb ik op de ringvingers met een witte striper van Max de bloemen gemaakt. Met een lichtere rode striper details gemaakt en met een zwarte lak+dottingtool het hart van de bloem. De nailart heb ik geseald in gel waardoor deze een aantal weken mooi blijft zitten!

Wat vinden jullie van bloemen nailarts? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations