dinsdag 24 september 2013

[Gelnagels] Handpainted Butterfly Nailart

Vandaag heb ik voor jullie weer een uitgebreide nailart! De nailart is door mij gemaakt op door mij gezette gelnagels. De uitdaging was dit keer om een vlindernailart te maken, geen stempels, maar handgemaakt! Pfoeh een uitdaging, maar voor een eerste keer vlinders maken moet ik zeggen dat het resultaat mij niet tegenvalt!

De basis van deze nailart bestaat uit een lichte gradiƫnt. Omdat de vlinders moeten opvallen heb ik de nagels zelf rustig gehouden. De kleur van de nagels lopen van nude naar lichtblauw naar iets donkerder blauw. Dit effect heb ik gemaakt met 3 lakken en een sponsje.


De vlinders heb ik gemaakt met verschillende kleuren acrylverf. Met een zwarte acrylverf en een penseel heb ik de omlijning van de vlinders gemaakt. Op de ringvingers en duimen heb ik de vlinders met vooraanzicht gemaakt, op de overige nagels heb ik een wegvliegende vlinder gemaakt.

Met de overige kleuren verf heb ik de vlinders op verschillende manieren ingekleurd. Om de nailart helemaal af te maken heb ik met een blauwe glitter een spoor getekend die van de vlinders afkomt. Al met al ben ik zo'n half uur met deze nailart bezig geweest!

Wat vinden jullie van de handgemaakte vlinders? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations