dinsdag 17 september 2013

Essence - Sweet Or Nude? + Dupe

Tijdens de wisseling van het assortiment bleek dat Essence haar complete nude glam collectie eruit gehaald had. Uit deze nude glam collectie had ik één favo nude 'Iced Strawberry Cream' een ideale nude voor onder een french manicure. Helaas raakte mijn favoriet op en bleek deze dus ook niet meer verkocht te worden. Bummer! Op zoek naar een goede vergelijkbare nude nam ik Sweet or Nude? mee, later in dit artikel vergelijk ik deze ook met mijn oude favo nude!Sweet or Nude is net zoals Iced Strawberry Cream een mooie lichte roze nude met subtiele shimmer. Voordat ik deze lak uitprobeerde legde ik hem naast ISC en tot mijn verbazing waren de flesjes identiek! 

Sweet or Nude? is een niet dekkende nude lak. Voor mij geen probleem aangezien ik deze als basis voor de french manicure gebruik. Op de swatches hierboven zie je twee laagjes Sweet or Nude? 

Tijdens het swatchen merkte ik op dat de lakken toch eigenlijk wel hetzelfde leken. Ik besloot meteen het laatste restje Iced Strawberry Cream te gebruiken om een vergelijking te maken. Zie je verschil hierboven? Juist! De lakken zijn dupes van elkaar, pfoeh! Gelukkig hoef ik nu dus niet op zoek naar een nieuwe perfecte nude! Wel vreemd dat ze dezelfde lak een andere naam gegeven hebben, maar voor mij eigenlijk alleen maar fijn!

Heb jij al lakken ontdekt die in deze collectie een andere naam hebben dan in de vorige collectie (maar dus wel dezelfde lak bevat?)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations