vrijdag 13 september 2013

[Gelnagels] Handpainted Flower Nailart

Vandaag ga ik jullie een nailart met hand geverfde bloemen laten zien! De nailart is verwerkt in gelnagels en is geheel gemaakt met acrylverf. Enkel de basis is een nagellak! 

De basis van deze nailart is China Glaze - Mrs Claus. Dit is een rood/rozige glitternagellak uit de kerstcollectie van een aantal jaren terug. Voor de rest van de nailart heb je veel geduld, acrylverf, kwastjes en een dottingtool nodig! Ohja en vooraal héééél veel geduld haha ;-)!


De bloemen heb ik met witte en zwarte acrylverf gemaakt. Verder heb ik zwart met wit gemengd om grijs te creëren om de bloemen iets meer diepte te geven. Met een dottingtool heb ik zowel zwarte als witte stipjes als hart van het bloemetje gemaakt.

Als laatste heb ik met een penseel en een dottingtool nog wat zwart/witte lijntjes en stipjes aangebracht om de nailart af te maken. Ik denk dat ik zelf zo ongeveer een halfuurtje met de nailart bezig geweest ben!

Wat vinden jullie van deze nailart? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations