zondag 15 september 2013

[Gelnagels] Neon Flower Nailart

Bloemen zijn enorm populair als nailart. Ik maak dan ook vaak en graag bloemen op gelnagels in de salon! Vandaag weer een leuke nailart met een subtiele bloem maar wél met een knallende neon!

De basis van deze nailart is een knallende roze neon french manicure. Helaas zie je hier de felheid van de french manicure niet, maar geloof me hij is echt fel! Dit is trouwens China Glaze - Flip Flop Fantasy 


Om het accent wel een beetje op het neon te houden heb ik alleen op de ringvingers een bloem gemaakt. De bloem is gemaakt met witte, bruine en zwarte stripers. Daarnaast heb ik met een zwarte striper en een dottingtool wat details aangebracht. Deze bloemen zijn op dezelfde manier gemaakt als de bloemen in de sunflower tutorial. Benieuwd dus hoe je deze bloemen moet maken, klik even op de naam en je wordt doorgelinkt naar de tutorial!

Wat vinden jullie van de combinatie neon met bloemen?

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations