donderdag 19 september 2013

M Nailpolish - Nr 03

Ik heb één favoriete felle witte nagellak van la femme beauty. Helaas zijn deze lakken steeds minder makkelijk te vinden en omdat ik dus zuinig aan moet doen met mijn favoriete wit, zoek ik tussendoor naar een goede vervanging! Bovenstaande lak van M Nailpolish kwam ik tegen op de dappermarkt in Amsterdam. Let's test it!


Helaas geen felle typ-ex witte nagellak, zoals ik dit altijd noem. Toch viel het resultaat mij enorm mee! De meeste witte nagellakken zijn óf heel doorzichtig, of je hebt echt een goede felle witte te pakken. Deze zit er een beetje tussenin.

De finish van deze lak is een beetje melkachtig. Hij dekt redelijk met twee laagjes maar lakt absoluut niet lekker! De substantie is erg dik waardoor de lak lastig aan te brengen is.

Ondanks mijn geklaag over de slechte applicatie vind ik de kleur toch wel erg mooi. Hij is niet té fel maar door de melkachtige finish valt er wel veel moois te maken van deze kleur. Alleen al voor een veel subtielere french manicure is deze erg mooi en wat denk je van gave glitters? 

Ik betaalde voor deze lak €8,-. Dit merk is o.a. verkrijgbaar op markten!

5 opmerkingen:

 1. Mooie lak!
  Mijn favo witte lak is van NYC "Blanco".
  Ik dat die van jou met glitters erg leuk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het kleurtje erg mooi, alleen jammer dat hij zo slecht lakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmm hij heeft het voor mij net niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de witte lak van L'oreal heel fijn. Dekt in 1x!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de witte lak van L'oreal heel fijn. Dekt in 1x!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations