donderdag 5 september 2013

Catrice - Walk The Lime

De swatches van Walk the Lime staan al weken te wachten om online geplaatst te worden! Perfect vandaag dus als tweede artikel naast de Instagram post!

Walk The Lime kocht ik een tijd geleden met 50% korting. Dit betekend dus dat deze lak inmiddels niet meer te koop is in het normale assortiment. Wel kun je deze lak dus nog vinden met korting in de kortingsbakken!


Walk the Lime is een limoenkleurige nagellak met een shimmer finish. Ik moet zeggen dat ik helaas niet zo heel erg onder de indruk was van de dekking. Bij het eerste laagje zag het er rampzalig uit.. 2e Laag... mwah ietsies beter?

De lak dekte uiteindelijk pas bij de 3e laag. Nouja echt dekken, hij dekte redelijk met 3 lagen want zoals je kunt zien op de swatches zie je nog lichtjes mijn eigen nagels door de lak heen. Dit is een irritatiefactor bij mij, ik kan helaas niet zo goed tegen sheer lakjes. Wanneer ik een nagellak opdoe wil ik kleur zien, anders kan ik net zo goed mijn nagels kaal laten toch? Deze nagellak is wel wat op te fleuren met een leuke nailart! 

Kortom, ik ben niet zo onder de indruk van Walk the Lime.. Ik ben erg benieuwd nu naar de nieuwere lakken! 

6 opmerkingen:

 1. Leuk kleurtje, jammer alleen dat hij niet zo goed dekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur, jammer van de dekking. Daarover kan ik me ook eindeloos ergeren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem zelf ook! Dekking is inderdaad minder, maar vind hem toch leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben niet zo van gele lakjes, bij een ander staat het altijd veel mooier.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations