maandag 16 september 2013

Essence - We Rock The Green

De laatste tijd begin ik groene nagellakjes steeds meer te waarderen. Juist ook omdat er wat meer verschillende soorten dan de standaard donker of lichtgroene nagellakken zijn! Vandaag heb ik voor jullie een mooie groene lak uit het assortiment van Essence geswatcht!

Dit is We Rock The Green. Een mooie donkergroene nagellak met een mooie opvallende shimmer finish. Vooral nu de zomer dan toch echt voorbij is kunnen we weer de wat donkerdere lakjes uit de kast halen!


Doordat mijn nagel een aantal weken geleden scheurde zijn mijn nagels nu weer vrij kort (inmiddels zijn ze qua lengte alweer het dubbele, niet normaal hoe snel het groeit!) op kortere nagels dekken lakken vaak ook beter doordat je minder witte randen hebt. Deze lak dekte bij mij met 2 dunne laagjes.

De lak brengt erg fijn aan waardoor je ook niet zo snel je nagelriemen mee lakt. Aanstaande woensdag laat ik een simpele nailart zien die ik op deze lak gemaakt heb!

Welke kleuren zouden jullie met deze groen combineren qua nailart? 

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations