dinsdag 10 september 2013

Yes Love - Snow Flack Nr 17

Ik was al best positief over het eerste Yes Love nagellakje die ik uittestte. Vandaag swatch ik voor jullie het tweede lakje! Dit is een snow flack nagellak, een nagellak met verschillende kleuren en vormen glitters!Ik testte de lak eerst uit op een nagelwiel. De lak leek veel glitters te bevatten maar ik was nieuwsgierig naar een eventuele basiskleur. Zoals je kunt zien op de nagelwiel is dit een glitterlak met sheer basis. De lak bevat grote zeshoekige witte en rode glitters, witte staafjes en kleine witte glitter.Omdat de lak rode en witte glitters bevat is het dus het mooist om een totaal andere kleur basis te nemen. Wit en rood valt beide goed op op zwart dus ik besloot een zwarte basis te gebruiken. Ik heb hier als basis Max - Black gebruikt, deze dekt makkelijk met 1 laagje waardoor je niet zo lang hoeft te wachten voordat je de glitters kunt aanbrengen.

De glitters in deze lak hebben wat hulp nodig, maar dit valt best mee. Na 2 laagjes krijg je bovenstaand resultaat. Ik vind het er ontzettend gaaf uitzien! Ik denk dat deze lak vooral met een donkere basis erg mooi is omdat dan de witte glitters juist opvallen!

Wat vinden jullie van deze aparte glitterlak en combinatie? Iets voor jou of helemaal niet?

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations