zaterdag 7 september 2013

[Review] Essence Glow In The Night Topcoat

Glow in the dark nagellakken zijn al een tijdje op de markt. Toch heb ik nooit echt een goede glow in the dark kunnen vinden. Essence heeft sinds kort de Glow in the night topcoat in haar assortiment. Zou dit dan de perfecte glow in the dark topcoat zijn? Ik heb het voor jullie getest!

De glow in the night topcoat heeft een gelige wat korrelige substantie. Het is belangrijk dat je een goede dikke laag aanbrengt. Je ziet wel iets van het effect in daglicht op je nagels. Hierboven heb ik één laag glow in the night aangebracht over een perzik crème lak. 


Allereerst keek ik naar het flesje in het donker. Whoa zie je dat effect? Dat flesje geeft écht heel veel licht in het donker. Dit is een veel beter resultaat dan ik tot nu toe uitgeprobeerd heb! Maar... Wat doet deze topcoat op je nagels?

Ik bracht eerst één laagje topcoat aan over de oranje nagellak. Nou best goed resultaat toch? Mijn nagels geven echt licht in het donker!

Toen bracht ik nog een extra laagje aan op mijn nagels en whoa! Dit valt écht op! Mocht je echt willen opvallen zijn twee laagjes het mooist. Let wel op, het effect wordt steeds minder naarmate je langer in het donker bent.

Conclusie: Dit is echt veruit de beste glow in the dark topcoat die ik tot nu toe uitgeprobeerd heb! Deze topcoat geeft echt het gewenste effect!

Welke glow in the dark topcoat vinden jullie het beste werken? 

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations