donderdag 19 september 2013

Instagram #38

Deze week een iets kortere editie van de persoonlijke post! Ik heb een hele drukke week mbt school gehad dus heb iets minder tijd gehad voor Instagram! Toch heb ik nog een leuke selectie van wat foto's! Mocht je alle foto's willen zien kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

De herfst is inmiddels weer begonnen en dan vind ik het ontzettend gezellig om lekker kaarsjes aan te steken of wierook! Fijnste is ook dat de geur van de wierook echt een aantal dagen blijft hangen. Mijn kamer ruikt nu al zo'n 5 dagen heerlijk naar vanille!


Blacky op wacht! We zijn nu zo'n 3 maanden geleden verhuisd en Blacky is echt enorm snel gewend in het nieuwe huis en heeft het enorm naar haar zin!

Bij de Action kocht ik een soort van hotfix applicator om steentjes op materialen aan te brengen. Na eerst een avond klooien omdat de gebruiksaanwijzing zo onduidelijk was, had ik de volgende dag eindelijk door hoe het werkte! Ik probeerde het uit op een simpele zwarte top en ik ben benieuwd of het blijft zitten in de was!

Must love action! Hier is op zondag de Action open en dan is het altijd heerlijk rustig. Dus even flink shoppen! Ik kocht dit keer vooral dingetjes voor in huis en kattenbenodigdheden.

Ik kwam bij de Action ook nog bovenstaand pakket tegen. Het koste zo'n €4,- heb het niet meegenomen omdat het mij nogal kinderachtig oogde. Misschien dat één van jullie de uitdaging is aangegaan en weet of dit iets is? Heb al via Twitter gehoord dat het niet veel voorstelt maar wie weet heeft één van jullie een andere ervaring!

Inmiddels is mijn muurtje met foto's klaar en is alles opgehangen. Ook had ik al een tijdje het bekende witte vogelkooitje in huis en nu heb ik hem dus een beetje gedecoreerd en opgehangen. Hij is nog lang niet af, maar voor nu zit er wat in en hangt hij in ieder geval!

Wat een heerlijk beest is het ook! Met zijn voorkant ligt meneer recht en zijn achterkant.. Hoppa kont draaien en liggen. Geen gezicht haha!

Een mooie simpele nailart op gelnagels.

En dan gaan we weer op naar een nieuwe week, maar wél met eerst een weekend in het vooruitzicht! Dikke kus van Verschoor! :)

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations