vrijdag 27 september 2013

[Vergelijking] Glorious Aquarius Oud+Nieuw

Afgelopen maandag swatchte ik voor jullie de 3d glitter Glorious Aquarius. In dat artikel vertelde ik al dat de lak Glorious Aquarius twee verschillende versies kent. Links de 3d glitter is de nieuwe lak, rechts is de oude lak. Vandaag heb ik deze twee lakken voor jullie met elkaar vergeleken om te kijken naar de verschillen!Beide lakken heb ik geswatcht over een basiskleur. Ik heb als basis twee lagen Essence - That's What I Mint gebruikt. Mijn wijsvinger en middelvinger hebben de nieuwe variant, mijn ringvinger en pink bevat de oude Glorious Aquarius.

De nieuwe variant bevat duidelijk véél meer glitter. De glitters in deze lak zijn qua kleur ook veel donkerder. De hoeveelheid kleine glitters is veel meer. De oude variant bevat meer grovere glitter dan fijne glitter. De glitters hebben een lichtere kleur en vallen wat minder op. Beide lakken hierboven hebben 2 laagjes.

Als ik zou moeten kiezen voor de nieuwe of oude variant kies ik persoonlijk toch de nieuwe. Ik ben wel iemand die van glitter houdt en hoe meer hoe beter! De nieuwe variant bevat opvallend veel meer glitters en deze heeft dan ook mijn voorkeur!

De oude variant Glorious Aquarius is inmiddels uit het assortiment verdwenen, de nieuwe variant is op dit moment te koop in alle kruidvat filialen! (Dus ook de kleinere!)

Welke van de twee heeft jullie voorkeur?

5 opmerkingen:

 1. Ik heb enkel de oude, maar ik vind ze beide enorm leuk.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ze inderdaad beide wel wat hebben maar nummer 2 vind ik toch net iets mooier omdat de glitters iets beter verdeeld zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like the first version better. It's not meant to be worn alone, but I like glitters like that better. Just means more ways to wear them.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations