donderdag 5 september 2013

Instagram #36

Goedemorgen allemaal! Ook voor mij is het gewone leven weer begonnen. Sinds gisteren zijn de lessen weer gestart en dat betekend dat ik op dit moment dat jullie dit lezen óf allang onderweg ben, of al úren op school zit! Dat wordt dus weer even flink wennen aan een ander ritme, maar de afgelopen week heb ik nog kunnen genieten van wat dagen vrij! Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week? Je kunt me natuurlijk ook volgen via Instagram zelf om meteen alle foto's te bekijken (@sylvia_nailartcreations).

Deze week weer flink wat lieve foto's van Verschoor! Verschoor is al sinds het begin af aan helemaal gek geweest op het geluid van de printer. Nu dik een jaar later sprint meneer nog steeds meteen naar de printer toe bij het horen van een geluidje!


Kijk nou wat een lieve foto! Verschoor is ook gek op neuzen, wanneer ie iemand heel lief vind gaat hij zachtjes in je neus bijten. Cutie!

Bij mijn moeder thuis hebben we natuurlijk ook Blacky nog. Zo zat mevrouw bovenop de tv omdat er een kat in de voortuin liep. Ach ja...

Afgelopen week ben ik even richting een grote kruidvat geweest voor wat nieuwe producten (dichtsbijzijnde is 25 min rijden). Helaas was letterlijk alles uitverkocht van wat ik zocht. Ik heb dus maar meteen een lijstje voor mijn zus gemaakt die dit weekend even in Friesland voor me gaat zoeken!

Mijn laatste vrije dagen heb ik vooral doorgebracht in de salon. Nog even wat nagels gezet en veel vooruit gewerkt voor de website. Aangezien school weer begonnen is kan ik nog maar weinig gebruik maken van het daglicht dus probeer ik zoveel mogelijk foto's tegelijk te maken zodat jullie wel altijd een beetje waarheidsgetrouwe swatches hebben!

Argh! Toen brak één van mijn nagels! Er zat wel al een scheurtje in dus het was te verwachten maar toch. Ach nu vind ik dit ook wel weer een fijne lengte, vooral nu stage met de kids ook weer begint!

Nog wat mooie gelnageltjes!

Klein (nouja, inmiddels groot!) slaapkopje!Wat fotootjes uit de salon! Er zijn inmiddels alweer wat dingetjes veranderd, haha ik blijf schuiven!

Verschoor heeft deze week ook verstoppertje leren spelen! Hij ging van half verstoppen onder het kleed naar helemaal verstoppen haha!

Stampertje deed gister opeens zoiets raars! Mevrouw zat helemaal in trans bijna een kwartier roerloos in het hoekje van haar hok met een hoopje stro in dr bekkie. Grote ogen alsof hij iets engs zag! Normaal reageert ze altijd meteen wanneer ik het hok open doe, maar dit keer bleef ze roerloos zitten. Zelfs op aaien, in je handen klappen en met vingers knippen reageerde ze niet. Na een kwartier werden dr ogen weer normaal en was het klaar. Pff nog zo'n maf beest in huis haha!

Ach.. De week is alweer bijna voorbij, nog één dagje en dan is het alweer weekend! Dikke knuff van Verschoor! :)

Hebben jullie nog leuke plannen voor het weekend?

5 opmerkingen:

 1. Lieve foto's van Verschoor.
  Heeft je konijn niet een toeval gehad ofzo? Dit is niet echt normaal denk ik hoor. Ik zou het toch even in de gaten houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij een toeval zou je denken dat ze zou moeten trillen of omvallen oid! Ze bleef nu gewoon stokstijf zitten en ze ademde ook gewoon rustig door! Hou dr sowieso wel in de gaten hoor! :-)

   Verwijderen
 2. Wat zijn het weer een leuke foto's en Verschoor steelt echt de show.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations