zaterdag 28 september 2013

[Review] OMG Nailstrips

Via Instagram en via Facebook hebben jullie afgelopen week een foto voorbij zien komen van de OMG Nailstrips. Ik mocht voor jullie de nailstrips testen en vandaag deel ik mijn resultaten met jullie! 

Na de bestelling kreeg ik het pakje binnen 1 dag. De strips zaten in een losse plastic verpakking met daarbij de melding dat de handleiding te vinden is op hun website. De uitleg van de website is duidelijk uitgelegd met zowel tekst als een videofragment. De verpakking bevat 14 nailstrips, genoeg dus voor één complete manicure.


Je begint natuurlijk met het uitzoeken van het juiste formaat sticker. De stickers waren voor mijn nagels allemaal véél te breed, voor het aanbrengen heb ik de stickers dus iets bijgeknipt. Aan de onderkant van de sticker kun je het formaat van de sticker zien (hier dus 14,5 mm). Uiteraard plak je de stickers op schone/droge nagels!

Vervolgens haal je het doorzichtige laagje weg en peuter je de sticker los van het papier. Dit gaat vrij soepel.

Wanneer je het juiste formaat sticker hebt, plak je deze op je nagel. Zoals je kunt zien zijn de strips enorm lang dus geschikt voor vrijwel alle lengtes. Ook het plakken ging vrij makkelijk en erg belangrijk: Kreukloos! Ik ben positief! Normaal gesproken ben ik uren bezig met het proberen een sticker kreukloos te krijgen.

Binnen een halfuurtje heb je alle stickers op je nagels aangebracht. Ik hield uiteindelijk 3 stickers over omdat ik er ééntje iets te smal geknipt had.

Op deze foto kun je goed zien dat de stickers mooi aansluiten op mijn nagels en niet van die vervelende kreukels hebben! Vanmiddag in een apart artikel laat ik jullie het resultaat op mijn nagels zien met nog wat tips voor de applicatie! Dit omdat het artikel van vanochtend anders erg langdradig wordt!

OMG Nailstrips kosten $6,89 en zijn verkrijgbaar in deze webshop. De strips zijn verder nog niet verkrijgbaar in winkels.

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations