donderdag 12 september 2013

Instagram #37

Goedemorgen allemaal! Mijn tweede week studie zit er alweer op en ik begin langzamerhand weer een beetje in het ritme te komen! Deze week heb ik weer een vrij lange post voor jullie met héél veel lieve foto's van Verschoor! Voor de Instagram post maak ik altijd een selectie uit foto's, mocht je graag alle foto's willen zien kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Mijn kleine dotje! Het is inmiddels geen weer meer om lekker buiten te zitten, maar de deur staat altijd op een kiertje zodat Verschoor lekker naar buiten kan, hij geniet daar gewoon van!Weer een hoop nagels gezet deze week. Leukleuk!!

Kitty spam!! Verschoor is zo leuk als ie slaapt, hij doet af en toe van die rare dingen! Ligt ie met zn bekkie open te slapen of hij begint opeens met zijn achterpootjes te trappelen hihi!

Wij hebben helaas geen grote kruidvat in de buurt dus heb ik mijn zus op pad gestuurd met een boodschappen lijstje! Zij is het weekend naar Friesland geweest en heeft daar bovenstaande producten gehaald voor me! De lakjes rechtsboven kreeg ik als cadeautje van haar! Trouwens best balen want deze week is er dus weer nagelfestival... 

Zondag ben ik zelf ook even richting Friesland gegaan. Opa en Oma zijn op vakantie in Appelscha en ik ben dus ook gezellig een dagje heen geweest! Op de terugweg hebben we deze prachtige zonsondergang kunnen bekijken op de afsluitdijk!

If it fits, I sits. Letterlijk dus.

Het leukste aan Verschoor is toch wel dat hij echt een sociaal beestje is. Hij komt eigenlijk altijd wel bij je zitten, hij is niet zozeer een schootkat, maar wil wel graag naast je op de bank zitten. Of wanneer je op bed ligt wilt hij er ook bij. Op de onderste foto vind ik m er echt heel klein uitzien trouwens, wat jullie? 

Deze week is het dus weer nagelfestival bij de kruidvat! (tot 22 september) Alle nagelproducten 1+1 gratis! Tijdens deze acties sla ik altijd remover en veel Catrice in. Ik vind de Catrice lakken tegenwoordig best prijzig, €3,- voor een flesje, hiervoor waren ze altijd €2,50 en de inhoud van de lakken is verder niet veranderd. Met zo'n 1+1 gratis actie betaal je in weze €1,50 per lak, véél betaalbaarder! Zaterdag komt er nog een uitgebreide shoplog online!

Dikke kontenpoes en een stiekeme tenenbijter! 

Hoe zag jullie week eruit? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations