zondag 8 september 2013

[Gelnagels] Chique Red Nailart

Natuurlijk ook deze week weer op zondag een nieuwe nailart! Dit keer weer een mooie chique rode nailart, het valt mij best op dat je heel veel nailarts kunt bedenken met 1 simpele basiskleur! Ik heb al meerdere nailarts met een rode basis gemaakt, maar persoonlijk vind ik deze wel één van de leukste! Kijk je mee?

Als basiskleur heb ik China Glaze - Hot Lava Love gebruikt. Ik heb deze lak echt in geen maanden meer aangeraakt, maar jeetje wat is het toch een ontzettende mooie nagellak! De combinatie van rood en zilver vind ik altijd erg mooi. Naast zilver heb ik dit keer ook een hele donkergrijze bijna zwarte kleur erbij betrokken. Met een zilveren striper van Essence heb ik aan de zijkanten een leuk lijnenpatroontje gemaakt. Op de ringvingers en duimen heb ik dit patroon iets groter gemaakt dan op de overige nagels.

Als laatste heb ik met de donkere lak en een dottingtool wat random stipjes gezet rondom de zilveren lijnen heen. Deze nailart is gemaakt op gelnagels dus ik eindig de nailart altijd met een laag gel om te fixen. Op eigen nagels kun je gewoon een laagje topcoat gebruiken!

Wat vinden jullie van nailarts met een rode basiskleur? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations