dinsdag 3 september 2013

Nailart Workshop

Een tijdje geleden schreef ik een aparte post over de nieuwe nailart party's die inmiddels mogelijk zijn bij Nailart Creations! Inmiddels heb ik de party's (leuk voor kids) een extra tintje gegeven door er workshops bij te geven (voor de meer geïnteresseerdere leerders!). Vandaag een leuke samenvatting van de nailart workshop die ik een paar weken geleden gegeven heb!In eerste instantie deed ik de party's/workshop enkel op locatie. Omdat ik inmiddels verhuisd ben naar een grotere woning geef ik de party's/workshops nu bij mij thuis gewoon in Zaandam (ik reis ook eventueel in de omgeving Noord-Holland, zie deze pagina). Dit was dus de eerste keer dat ik heerlijk van tevoren de tafel kon dekken, spulletjes kon klaarleggen en veel meer opties kon bieden dan wanneer ik werk op locatie. Hierboven een kleine impressie wat per persoon klaarligt.

Deze keer heb ik met twee leuke dames een workshop gehouden. Beide zijn erg goed in het werken met handen en dat was duidelijk te merken tijdens de workshop! 

Na een productuitleg en het geven van voorbeelden kon er flink geoefend worden op de nagelwielen die klaarlagen. Beide dames pikte de technieken heel vlot op en de resultaten waren toch wel om trots op te zijn. Vooral voor een eerste keer echt nailarten!

Mocht jij nou woonachtig zijn in de omgeving van Zaandam (of provincie Noord-Holland) en wil je ook een keer een nailart party/workshop boeken, dat kan! Voor boekingen kun je mailen naar info@nailartcreations.nl. Voor meer info over de party/workshop kun je de nailart party/workshop pagina bezoeken. Deze is helemaal vernieuwd en heeft meer info, details en foto's!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations