zondag 1 september 2013

[Gelnagels] Must Love Cats Nailart

Vandaag heb ik een leuke kattennailart voor jullie! De nailart is door mij gemaakt op de gelnagels die ik bij mijn zus gezet heb, dus dit zijn niet mijn eigen nagels! Kijk je mee naar deze schattige kattennailart?

De nailart is begonnen met een simpele french manicure. Ik heb de manice gemaakt met de donkere bordeaux holo lak van de hema. 


Op de duimen en ringvingers maakte ik met behulp van een dottingtool en striper twee lieve katjes die tegen elkaar aan zitten. Als leuk detail verstrengelde ik de twee staartjes met elkaar. De overige nagels heb ik versierd met witte en zwarte pootjes!

Ik ga proberen van de katjes een tutorial op te nemen! Dan kunnen jullie binnenkort zelf ook leuke katjes maken! Je kunt natuurlijk ook een nailart workshop bij mij volgen, dan leer je allerlei technieken en o.a. ook deze katjes!

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations