maandag 23 september 2013

Essence - Glorious Aquarius 3D Glitter

Toen Essence met het nieuwe assortiment aankwam, kwamen er weer twee leuke nieuwe glitterlakken bij. Een paarse variant en deze blauwe, glorious aquarius. Een tijdje stond ik met deze lak in mijn handen, de naam kwam mij zó bekend voor, maar de lak niet! Wat blijkt, de lak glorious aquarius is vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken. Vandaag de swatches van de nieuwe variant, in de loop van deze week komt er een vergelijking met de oude en de nieuwe glorious aquarius!


Omdat ik de beide lakken meteen met elkaar vergeleken heb, zijn de swatches van vandaag gemaakt op twee nagels. Deze Glorious Aquarius is een donkerblauwe glitterlak, met zowel grove als fijne glitters.

Omdat dit een special effect 'topper' is, zegt dit meestal genoegt over de basis. Deze glitterlak heeft een sheer basis waardoor je deze zult moeten dragen met een basiskleur. Ik gebruikte een lichte blauwe kleur van Essence - that's what I mint.

Glorious Aquarius bevat heel veel glitter. Hierboven zie je 2 laagjes van de glitterlak over een gekleurde basis. De glitters laten zich goed verspreiden en de lak brengt makkelijk aan.

Kom zeker deze week nog een keer terug om de vergelijking met de oude Glorious Aquarius te bekijken!

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations