vrijdag 20 september 2013

Yes Love - E10 (Suede)

Een tijdje geleden kocht ik bij de Tovli een aantal nagellakken van het merk Yes Love. Inmiddels heb je al een matte kunnen zien en een snow flack. Vandaag laat ik jullie kennis maken met E10 een nagellak met suede finish!E10 is een prachtige lichte blauwe lak met glitters en een suede finish. Een suede finish zit tussen een glanzende en matte finish in en geeft de nagels echt een 'suede' look.

De lak brengt prima aan en dekt volledig met 2 laagjes. Op sommige swatches lijkt de lak iets sheer maar dit ligt echt puur aan de foto zelf! Ik ben enorme fan van deze lak, de kleur is prachtig en de finish vind ik ook ontzettend gaaf. De suede lakken zijn dus een echte aanrader!

Yes Love lakken zijn vooral verkrijgbaar in het buitenland en in een aantal winkels waaronder de Tovli. Ik betaalde €5,- voor twee lakken!

7 opmerkingen:

 1. Super mooie lak! Ik houd wel van de Suede lakken, het voelt alleen zo apart aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!
  Ik heb er ook een paar. Gekocht in Spanje op de markt en in 1 van die chinese winkeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh leuk! En mooie felblauwe kleur ook, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow wat een amazing glitters zitten er in, gaaf kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow mooie lak, ik kwam yes love nagellak tegen op de markt en deze mevrouw had ook een website, yeslove-shop.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations