woensdag 25 september 2013

NYC - Disco Inferno

Een tijdje geleden spotte ik van het merk NYC een gave glitterlak. Deze glitterlak heet Disco Inferno en omdat ik nog niet eerder glitterlakken van het merk NYC uitgeprobeerd heb, gaf ik deze lak een kans!


Disco Inferno is een glitterlak die zilvern en blauwe glitters bevat. De zilveren glitters lijken zo nu en dan een holografisch effect te geven. De glitters hebben wel allemaal hetzelfde formaat.

Disco Inferno is wel een glitterlak met sheer basis. Dit betekend dus dat je voor het aanbrengen van de glitterlak een gekleurde lak moet aanbrengen. Ik koos voor een melkachtige wit van M Nailpolish om zo de blauwe glitters goed tot hun recht te laten komen.

Op de swatches hierboven zie je twee lagen Disco Inferno. De lak brengt soepel aan en de glitters laten zich goed verspreiden. Zeker een glitterlak die de moeite waard is! Je kunt deze lak dus aanbrengen over allerlei verschillende kleuren!

Wat vinden jullie van Disco Inferno? 

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations