dinsdag 1 oktober 2013

[Shoplog] Sally Hansen, Essie, Yes Love, Hema

We houden allemaal natuurlijk van Shoplogs! Vooral wanneer je leuke lakjes hebt kunnen scoren voor een klein prijsje. De afgelopen weken heb ik weer een aantal leuke lakjes gehaald. Scroll snel omlaag voor een aantal leuke tips qua acties voor nagellakken!Als eerste een leuke actie van de Big Bazar. Zij verkopen lakken van Sally Hansen, 2 voor €3,-! Het betreft wel een oudere collectie, maar who cares? Ik kocht vier lakjes in totaal voor €6,- dus. Normaal gesproken betaal je rond de €10,- voor één lakje! Ik kocht van links naar rechts: Pink Sapphire, White tip, Crystal Beading en Hot Red.

Daarnaast heeft de Big Bazar een gave actie met Essie lakjes! 2 Lakjes voor €5,-! Ook hier gaat het natuurlijk om een oudere collectie, maar again: who cares! Ook voor deze lakken betaal je normaal gesproken rond de €10,- per stuk! Het is wel even flink graaien want de Big Bazar's zijn inmiddels behoorlijk geplunderd, maar ik vond nog van links naar rechts: Beyond Cozy, Butler Please, Leading Lady en Skirting The Issue.

Voordat mijn oma op vakantie ging lakte ik haar nagels met Glitter Fuchsia van de Hema. Deze kleur vond ze zo gaaf dat ik deze voor haar gekocht heb! Voor mezelf kocht ik Glitter Purple.

Daarnaast was ik zo positief over de Yes Love nagellakken die ik tot nu toe geprobeerd heb, dat ik het niet kon laten om nog wat lakjes te kopen! Voor €5 kocht ik de volgende drie lakken van links naar rechts: L2 met Leather Finish, E11 met Suede finish en E09 met Suede finish!

Op dit moment loopt er via Facebook een leuke actie waarbij je gratis een Pupa lak kunt ophalen. Even de pagina liken en je krijgt een coupon toegezonden. Deze week ga ik dus ook nog even mijn Pupa lakje ophalen!

9 opmerkingen:

 1. Mooie lakjes heb je geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke lakjes. Heb je een link voor me van die Pupa lak?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk! Je kunt m hier vinden: https://m.facebook.com/4oh4.php?id=201438576556027&_rdr

   Verwijderen
  2. Balen, bij mij doet de link het niet..
   Verder wel leuke lakjes! Binnenkort maar s naar de Big Bazar.

   Verwijderen
  3. Oeh gevonden! Binnenkort kan ik er ook 1 halen :D via jou facebookpagina naar Vind ik leuk pagina en dan daar Pupa gezocht :p yay!

   Verwijderen
  4. De link werkt ook alleen via pc! Via mobiel doet hij het niet helaas!

   Verwijderen
 3. dat is een goede buit zeg, mooie lakken heb je gekocht

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations