donderdag 31 oktober 2013

Instagram #44

Goedemorgen allemaal! Vandaag weer een leuke editie van de Instagram post! Mocht je graag alle foto's eens willen bekijken kun je mij volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Verschoor neemt 's ochtends altijd het complete bed in beslag... Ach, hij maakt het weer goed omdat ie zo lief is, kun je toch eigenlijk niet boos op worden!Dit weekend én maandag stonden voor mij echt in het teken van de nailart workshops! De eerste was zaterdagmiddag in het Hilton Garden Inn Hotel in Leiden, een leuke groep met 8 dames die een middagje lekker bezig geweest zijn!
Het volgende groepje op de zondagochtend in Nieuw-Vennep, 6 gezellige dames die samen net een pyjamaparty gehouden hadden. Een leuke afsluiter van de dag om dus een nailart workshop te houden! Als laatste maandagmiddag in Zaandam zelf, gezellig een tijdje zitten lakken met 2 dametjes. Mocht je zelf ook graag een workshop willen boeken, neem hier even een kijkje!Mijn Halloween nailart voor dit jaar! De dame tijdens de laatste workshop vond mijn nagels zo leuk dat ze vroeg of ik dezelfde nailart ook bij haar wilde maken. Zie hierboven het resultaat, ze was er ontzettend blij mee!

Stiekem was ik afgelopen week een beetje trots op Verschoor. Hij komt namelijk nooit uit zichzelf op schoot liggen, je moet hem altijd op schoot zetten en dan vind hij het heerlijk om bij je te liggen. Afgelopen week kwam meneer uit zichzelf op schoot liggen!

Dan afgelopen maandag.. de storm! Bij mij thuis heeft alles het gelukkig overleefd. Bij Verschoor thuis waaide de schutting van de buren om, en Verschoortje zelf had ook nogal last van de storm. We hadden niet alleen een storm buiten, maar Verschoor zelf was de storm binnen ;-)!

Onze 'oude' doos Blacky. Lekker lui op de bank.

Gisteren de nageltjes van mijn buurvrouw gedaan. Ik kreeg creatief de ruimte dus mocht mij uitleven. Zie hierboven het resultaat, vind ze zelf erg leuk geworden en ook de buuf vond ze erg leuk! Daar doen we het voor toch?!

Ook voor deze week weer een knuffel van mijn stoere mannetje! Nog even een daggie doorzetten en dan is het alweer weekend!
 
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations