donderdag 24 oktober 2013

Yes Love - D4

Lakken van Yes Love worden tegenwoordig verkocht bij de Tovli, meestal zie je deze lakken in landen zoals Frankrijk en Spanje. Superleuk natuurlijk dat wij er nu ook van kunnen genieten, want... de lakken zijn gaaf!

D4 is een glitterlak van het merk Yes Love. Deze glitterlak bevat grote glitters in de kleuren licht/donker roze, blauw en goud! Daarnaast zitten er ook wat fijne glitters in de lak.


De glitterlak heeft een sheer base. Dit betekend dat de basiskleur kleurloos is en dat deze lak gedragen moet worden over een kleur. Ik heb de lak gebruikt over Essence - If I Were A Boy.

Ik vind de combinatie samen echt ontzettend leuk! Ik bracht op de swatches hierboven 2 laagjes lak aan. De glitters laten zich redelijk goed verspreiden en ook het aantal glitters in de lak vind ik persoonlijk genoeg!

Wat vinden jullie van deze glitterlak? 

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk lakje! Ik moet toch eens googlen wat Tovli is.. Ik ken die winkel helemaal niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tovli is een sieradenwinkel! Maar ik denk dat deze winkel niet overal in NL zit! Er is nog een andere winkel die Yes Love verkoopt, ben daar alleen de naam van kwijt! Als je even googled kun je m wss zo vinden!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations